Produkty Vegan podczas Tygodnia Wege

18. edycja Ogólnopolskiego Tygodnia Wege dobiegła końca i przyciągnęła wielu entuzjastów zdrowego stylu życia, wegetarianizmu i weganizmu. Jako jeden z partnerów tego wyjątkowego eventu, mieliśmy przyjemność wspierać organizację kilku znaczących wydarzeń.

Uczestniczyliśmy w wykładzie połączonym z warsztatami „Roślinne alternatywy nabiału”. Wszyscy obecni otrzymali paczki z naszymi wegańskimi produktami – VEGAN.

produkty vege

Fot: Julia Zychowicz, Fundacja „MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT – VIVA!

 

Podczas jednej z głównych atrakcji Tygodnia Wege - wegańskiego grilla - nasze produkty Vegan były dodawane do pysznych potraw - wegańskich burgerów, szaszłyków, warzyw. Cieszymy się, że mogliśmy być częścią tego kulinarnego doświadczenia, które pokazało, że wegańskie jedzenie może być smaczne, sycące i różnorodne.

osoby robiące kanapki

Fot: Julia Zychowicz, Fundacja „MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT – VIVA!

 

Tydzień Wege obfitował w różnorodne wydarzenia ale finałowym punktem Ogólnopolskiego Tygodnia Wege było spotkanie z pisarką Katarzyną Puzyńską, która otrzymała nagrodę Grand Prix dla znanych osób aktywnie promujących dietę roślinną i prawa zwierząt. Autorka sagi o Lipowie, prowadzący spotkanie redaktor naczelny magazynu Vege, zgromadzeni goście i dziennikarze otrzymali paczki z naszymi sosami VEGAN.

 

 
produkty vege na stole

 

 
stoisko reklamowe

 

Fot: Magdalena Matulka-Szewczyk, Fundacja „MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT – VIVA!

 

Chcielibyśmy serdecznie podziękować organizatorom Tygodnia Wege za możliwość współpracy oraz wszystkim uczestnikom, których pozytywne opinie i entuzjazm motywują nas do dalszej pracy i rozwijania naszej oferty.

Do zobaczenia za rok na kolejnym Tygodniu Wege!

P.S. dostaliśmy feedback, że sosy są naprawdę bardzo smaczne :)

 

grill w plenerze

grill w plenerze

grill w plenerze