Produkty Vegan podczas Tygodnia Wege
18. edycja Ogólnopolskiego Tygodnia Wege dobiegła końca i przyciągnęła wielu entuzjastów zdrowego stylu życia, wegetarianizmu i weganizmu. Jako jeden z partnerów tego wyjątkowego eventu, mieliśmy przyjemność wspierać organizację kilku znaczących wydarzeń.
Uczestniczyliśmy w wykładzie połączonym z warsztatami „Roślinne alternatywy nabiału”. Wszyscy obecni otrzymali paczki z naszymi wegańskimi produktami – VEGAN.
Fot: Julia Zychowicz, Fundacja „MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT – VIVA!
Podczas jednej z głównych atrakcji Tygodnia Wege - wegańskiego grilla - nasze produkty Vegan były dodawane do pysznych potraw - wegańskich burgerów, szaszłyków, warzyw. Cieszymy się, że mogliśmy być częścią tego kulinarnego doświadczenia, które pokazało, że wegańskie jedzenie może być smaczne, sycące i różnorodne.
Fot: Julia Zychowicz, Fundacja „MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT – VIVA!
Tydzień Wege obfitował w różnorodne wydarzenia ale finałowym punktem Ogólnopolskiego Tygodnia Wege było spotkanie z pisarką Katarzyną Puzyńską, która otrzymała nagrodę Grand Prix dla znanych osób aktywnie promujących dietę roślinną i prawa zwierząt. Autorka sagi o Lipowie, prowadzący spotkanie redaktor naczelny magazynu Vege, zgromadzeni goście i dziennikarze otrzymali paczki z naszymi sosami VEGAN.
Fot: Magdalena Matulka-Szewczyk, Fundacja „MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT – VIVA!
Chcielibyśmy serdecznie podziękować organizatorom Tygodnia Wege za możliwość współpracy oraz wszystkim uczestnikom, których pozytywne opinie i entuzjazm motywują nas do dalszej pracy i rozwijania naszej oferty.
Do zobaczenia za rok na kolejnym Tygodniu Wege!
P.S. dostaliśmy feedback, że sosy są naprawdę bardzo smaczne :)