Ketchup Horeca
Zastosowania ketchupu w gastronomii są praktycznie nieograniczone, dzięki czemu można eksperymentować z różnymi smakami i kombinacjami, aby stworzyć potrawy dopasowane do własnych upodobań i gustów. Na bazie ketchupu HoReCa można przygotować wiele smacznych, ciekawych, autorskich sosów. Dodaje smaku i koloru takim sosom jak sos do pizzy, BBQ, sos chili czy sos ketchupowo-musztardowy. Można go stosować jako dip lub jako składnik sosu do polewania mięsa podczas grillowania. Wszystko zależy od fantazji i smaku kucharza!
Dostępny w opakowaniu:
10 kg - wiadro
5,5 kg – wiadro
Wartość odżywcza 100 g produktu |
|
Wartość energetyczna |
491 kJ/ 116 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
<0,5 g <0,1 g |
Węglowodany w tym cukry |
27 g 22 g |
Białko |
0,5 g |
Sól |
2,2 g |