Baza majonezowa
Każdy kucharz w gastronomii, który przygotowuje dania z różnego rodzaju sosami, dresingami, wie, że bez bazy majonezowej byłoby to bardzo trudne. Jest to nic innego jak majonez o mniejszej zawartości tłuszczu. Ale to, jak ułatwia, przyspiesza pracę w każdym lokalu gastronomicznym czyni go wyjątkowym i niezastąpionym. Baza majonezowa BONA jest idealnym składnikiem sosów do sałatek, kanapek, kebabów, burgerów i wszystkich dań typu Fast Food.
Baza majonezowa = majonez o obniżonej zawartości tłuszczu (18%)
Dostępny w opakowaniach:
10 kg – wiadro
5 kg – wiadro
5 kg - worek
3 kg – worek
Wartość odżywcza |
100 g produktu |
Wartość energetyczna |
862 kJ/ 208 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
18 g 1,3 g |
Węglowodany w tym cukry |
10 g 4,0 g |
Białko |
<0,5 g |
Sól |
1,1 g |